Verwarming

U kunt bij Kozens terecht voor een ruime keus aan installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Verwarmingssysteem

Er bestaan inmiddels veel verwarmingssystemen en combinaties. Ieders woonsituatie, comfort behoefte en budget is verschillend en zal de uiteindelijke keuze bepalen.

Het spreekt voor zich dat de woonsituatie voor een groot deel bepaalt wat de mogelijkheden van verwarmen zijn. In een nieuwbouw is er een strenge regelgeving inzake verwarmingssysteem waardoor de mogelijkheden eerder beperkt zijn en de keuze voor een warmtepomp of luchtverwarming praktisch opgedrongen wordt. Bij een renovatie zijn er meer mogelijkheden en is de traditionele keuze voor een gascondensatieketel sneller gemaakt. Een hybride systeem die gas en warmtepomp combineert is echter aan een opmars bezig gezien de comfort behoefte van verwarming tegenwoordig hand in hand gaat met koeling. De nieuwe normaal qua comfort bij nieuwbouw en renovatie is om zowel te kunnen verwarmen en koelen zodat er steeds een aangename temperatuur kan zijn in alle ruimtes van je huis.

Afgiftesysteem

Naast de keuze van het verwarmingssysteem moet er ook een keuze gemaakt worden inzake afgiftesysteem. De meest bekende zijn vloerverwarming, radiatoren en convectoren maar tegenwoordig zijn er ook wand- en plafondverwarming, luchtverwarming (via ventilatiesysteem) en ventiloconvectoren. Deze nieuwe afgiftesystemen zijn op de markt gekomen om ook de vraag naar koeling te kunnen realiseren in een woning.

Onze 1e keuze…

ATAG

Wij zijn alvast overtuigd, nu u nog…

15 jaar garantie + comfortgarantie binnen de 24u

Op alle verwarmingsproducten van ATAG kunnen wij als Select Dealer tot 15 jaar garantie geven! Tevens beschikken wij over de herstelkoffers waar alle onderdelen in zitten om u een comfortgarantie te bieden binnen de 24u.

Warmtepomp ready

De CV-gasketels van ATAG zijn geschikt om in combinatie met een inverter warmtepomp te functioneren in een hybride systeem. Gezien de onstabiele energieprijzen en weersomstandigheden kan een hybride systeem opteren om te verwarmen met de gascondensatieketel of de warmtepomp. De warmtepomp kan dan ook via het vloerverwarmingssysteem voor een aangename koeling zorgen in de zomer.

ATAG One Zone

Slim thermostaten systeem die alle ruimtes apart kan bedienen. Bij een defect kan u ook toegang geven aan ons om het systeem uit te lezen van op afstand zodat we garant staan voor een vlotte service en uw comfort.

Een toonaangevend Europees product

ATAG ‘Made in Europe’. Sinds 1948 worden in Nederland ‘grensoverschrijdende’ producten ontwikkeld en gemaakt.

ATAG Verwarming groeit en maakt sinds 2014 onderdeel uit van de internationale Ariston Thermo Group.

vloerverwarming

Neem contact voor een vrijblijvend advies.